A PannonHitel Pénzügyi Zrt. hitelnyújtással és követeléskezeléssel foglalkozó pénzügyi vállalkozás, amely tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank H-EN-I-1128/2013 számú engedélyével folytatja.

Küldetésünk

Cégünk alapítói és vezetői több mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek a pénzügyi és üzleti szektorban. Ismerjük a vállalkozások nehézségeit, gyakorlattal rendelkezünk a reális megoldások megtalálásában. Nem tekintjük szükségszerűnek, hogy egy vállalkozás hitelezése „skatulyákba szorítva”, személytelenül bonyolódjon. Hiszünk a hosszú távú, jó partneri együttműködésben és a kiemelkedő színvonalú, rugalmas kiszolgálásban.

Kiemelt célunk, hogy az Európai Unió támogatásával, személyre szabott ügyfélkiszolgálással minél több magyarországi kis- és középvállalkozásnak segítsünk kedvezményes kamatozású hitelhez jutni.

Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink helyzetét, lehetőségeit alaposan megismerjük. Minden hitelkérelmet egyedileg kezelünk, arra törekszünk, hogy a személyes igényekhez illeszkedő pénzügyi megoldásokat találjunk. Kis szervezetként hatékonyan és rugalmasan működünk: a hitelkérelemről az elbírálásához szükséges információk rendelkezésre állásától számított 10 napon belül döntünk.